Hoe de accounts van mensen te blokkeren of deblokkeren

Hoe de accounts van mensen te blokkeren of deblokkeren

U kunt ongewenste interacties voorkomen door andere gebruikers in bepaalde Google-producten, zoals Hangouts of Foto’s, te blokkeren. Blokkering wordt van kracht wanneer deze mensen zijn aangemeld bij hun Google-account.

Gebruik de actie “Blokkeren” in een van deze producten om het account van een andere persoon te blokkeren.

Gebruik Hangouts om een ​​account te blokkeren

Wanneer je iemand in Hangouts blokkeert, wordt het account van die persoon ook geblokkeerd in alle producten die worden vermeld in ‘Een account blokkeren’.

Blokken zijn niet van toepassing op Hangouts On Air. Meer informatie over het blokkeren van gebruikers in Hangouts.

Gebruik Google Foto’s om een ​​account te blokkeren

Wanneer u iemand blokkeert in Google Foto’s, wordt het account van die persoon ook geblokkeerd in alle producten die worden vermeld in ‘Een account blokkeren’.

Meer informatie over het blokkeren van gebruikers in Google Foto’s.

Gebruik Google Maps om een ​​account te blokkeren

Wanneer u iemand blokkeert in Google Maps, wordt het account van die persoon ook geblokkeerd in alle producten die worden vermeld in ‘Een account blokkeren’.

Opmerking: u kunt alleen blokkeren via Google Maps op een mobiel apparaat.

1. Open de Google Maps-app.

2. Tik linksboven op Menu.

3. Selecteer Locatie delen.

4. Tik op een persoon met wie je deelt.

5. Tik op Meer blok blokkeren.

Gebruik YouTube om een ​​account te blokkeren

Wanneer je iemand op YouTube blokkeert via zijn kanaal of een livechat, wordt het account van die persoon niet geblokkeerd in andere producten.

Meer informatie over het blokkeren van gebruikers op YouTube via kanalen en via livechat.

Wanneer u een YouTube-contact blokkeert, wordt het account van die persoon ook geblokkeerd in alle producten die worden vermeld in ‘Een account blokkeren’.

Meer informatie over het blokkeren van een YouTube-contact.

Gebruik Google Pay India om een ​​account te blokkeren

Wanneer u iemand in Google Pay India blokkeert, wordt het account van die persoon ook geblokkeerd in alle producten die worden vermeld in ‘Een account blokkeren’.

Meer informatie over het blokkeren van iemand in Google Pay India.

Computer AndroidiPhone & iPad

Geblokkeerde accounts bekijken of iemand deblokkeren

1. Ga naar uw Google-account.

2. Klik in het linkernavigatievenster op Mensen & delen.

3. Klik in het deelvenster Contacten op Geblokkeerd.

4. U ziet een lijst met accounts die u in Google-producten heeft geblokkeerd. Als u iemand wilt deblokkeren, selecteert u naast de naam van die persoon Verwijderen.

Opmerking: De lijst “Geblokkeerde gebruikers” bevat niet:

• Accounts geblokkeerd via YouTube-kanalen of livechat

• Blokken van e-mailadressen of telefoonnummers

Blokkeer een e-mailadres of Google Klantenservice telefoonnummer

In sommige Google-producten kunt u een e-mailadres of telefoonnummer blokkeren. U kunt bijvoorbeeld:

• Blokkeer e-mailadressen in Gmail

• Blokkeer telefoonnummers op uw Pixel & Nexus-telefoons

Niet-account blokken zoals deze worden niet weergegeven in het gedeelte Geblokkeerde gebruikers van uw Google-account. Ze worden ook niet toegepast op Google-producten.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *